Kosmetyczny olej jojoba 12mlOlej jojoba naley do grupy pynnych woskw. Zawiera fitosterole, witamin A (wspomaga naturalne funkcjonowanie skry), witamin E (przyspiesza regeneracj skry i spowalnia jej starzenie si), witamin F (dziaa immunostymulujco na skr). Olej ten atwo wchania si przez skr, wzmacnia warstw cementu midzykomrkowego, co zapobiega wysuszeniu skry. Stosowany jest do wszystkich typw skry nawet trdzikowych. Dziaanie: Nawila, natuszcza i zmikcza such skr Ujdrnia skr
Shopping security
Each payment you make on thelockerguy is secured with strict SSL encryption and PCI DSS data protection protocols